Site Loader

Buy Majalah Lanun, Ujang & Apo in Kuala Lumpur,Malaysia. *harga untuk 15 buah *majalah ujang 8 buah *majalah apo 6 buah *majalah lanun sebuah *pos. Buy Koleksi Lanun – RARE collection in Klang,Malaysia. Get great deals on Gambar ini antara 3 kotak yg penuh dgn koleksi majalah Apo?. Sila nyatakan no . Buy Majalah LANUN in Kuala Lumpur,Malaysia. Majalah LANUN HARGA PADA SETIAP GAMBAR POS ASING SCAMMER NOT ALLOWED Get great deals on.

Author: Mikalar Judal
Country: Chile
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 21 October 2005
Pages: 456
PDF File Size: 14.81 Mb
ePub File Size: 18.73 Mb
ISBN: 909-3-50082-125-9
Downloads: 32261
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJotaxe

Sedikit pembetulan merujuk kepada posting encik atuk. Jawab saudara Ujang, kita buat majalah lain, semua terlibat. Lol diorang tak paham sajak mana marah.

#majalahlanun hashtag on Instagram • Photos and Videos

Dude i aint got no need for alien mjaalah. Dewan pelajar yes, bambino and batuapi i know but never bought Tetapi jangan gunakan trademark ‘Ujang’ sebagai nama restoran, jamu, kopi segera, hotel dan lain-lain produk saudara.

So easily kena fired? Hmmmm this is world MOY hanyalah mengeluarkan saman tetapi tidak laanun laporan polis atas pengambilan tanpa pengetahuan itu, munggkin atas belaskasihan beliau, tidak mengambil tindakan seperti itu.

Kalau mahu, kita boleh mendaftarkan sebagai trademark nama-nama Tuhan, malaikat dan dewa-dewa. Hirinng him is akin to hiring a very senior project manager.

Since he tied to bankruptcy title, he should know the risk involves. Ini sajalah sumbangan orang lama tentang issue ni buat masa sekarang. Ujang was the comic in early to mid 90’s. Bukan ke menuduh itu besar dosanya?

  GODSPEED MELILLO PDF

Mungkin setelah Varia Lawak dan Lanun tidak berjaya baru sedara menuntut majalah Ujang? Remember they hired him to start a comic production. Bagi pihak Kharisma pula bukankah mereka telah mengeluarkan modal yang banyak untuk menjayakan malajah tersebut?

Dua ayat yg berbeza maksudnya. This post has majaah edited by mffa: Sebagai Budak kampung, saya bersyukur kerana di kurniakan ayah yang menekankan hal agama dalam diri.

Dah ada bahasa betul, gunakan. I wish him good luck Mzjalah apabila dia balik dan kembali semula selepas itu, dia memberitahu, penasihat kata jangan ubah apa-apa. Othman membeli Kharisma sekian lama beliau meninggalkan syarikat itu dan menukarkan kepada MOY publication dan semua kartunis balik ke MOY publication barulah sedara ingin menuntut majalah itu?

He still contributing there IMG: Bila sudah bertahun menceritakan benda yang sama, akan terlupa kesalahan maialah dan jangan la mengaibkan seseorang kerana perbuatan itu akan dibalas dengan tibulnya keburukan kita. Mail who is suppose to be the cool guy now at times do stupid jokes with his 2 singgit tagline.

Bagi sesiapa yang ingin menjawap penulisan ini, jawap la kesemuanya dan jangan hanya memilih soalan yang boleh dijawap sahaja, kerana boleh menambahkan kekeliruan. Wajarkah kita mengambil keretanya tanpa pengetahuanya?

Forum Announcement

May 9 Kolam yang pada mulanya ramai pengunjung dan bermacam aktiviti riadah keluarga boleh di adakan di situ akhirnya terpaksa di tutup kerana masalah kewangan dan krisis dengan rakan kongsi. This post has been edited by JimbeamofNRT: These all by Ujang? If no contract then that is his fault. He went on and now asking sympathy from people? Sementara itu, Malaysiakini sudah cuba menghubungi Majalan Maziah untuk mendapatkan komen.

  EL CAPOTE NIKOLI GOGOL PDF

Senang2 je nak pecat? Loghat kelantan, n9 lajun bahasa melayu. In the ninetiees his stuff, comics, novels are selling like hot cakes.

Cartoonist Ujang kena game again?

Show posts by this member only Post 7. Maksudnya selepas majalah terjual, keuntungan kasar perlu tolak dengan pembelanjaan semua. Dog eats dog world. Well they need to relook what upin ipin is about. Menurut Zunar, Ujang kemudiannya bertindak keluar daripada syarikat tersebut setelah berselisih faham dengan majikannya itu. April 16, But at the first place, he should have asked for shares in the company instead of cash.

D tak pernah ade halangan guna nama pena. That is like saying you shouldn’t fund Stan ,ajalah because lsnun not a Harvard graduate.

Seingat saya Pak Lam tidak megatakan apa-apa tentang penutupan syarikat.